NY

Velkommen kunder på besøg fra Vestafrika

Den 15. april 2024 besøgte vestafrikanske kunder, der specialiserer sig i at distribuere og installere solenergibatteriopbevaring og relaterede produkter, salgsafdelingen på YouthPOWER solcellebatteri OEM-fabrik for forretningssamarbejdet om batteriopbevaring.

Vestafrikanske kunder besøgte YouthPOWER solbatteri OEM-fabrik

Diskussionen centrerer sig om batterienergilagringsteknologi, specifikt dens anvendelser ibatteriopbevaring i hjemmetogkommerciel batteriopbevaring.Begge parter er enige om, at fremtiden for effektiv energiudvikling i høj grad afhænger af avanceret lagringsteknologi, hvor batterilagring spiller en central rolle på dette område.

Den omkostningseffektive48V 100Ah LiFePO4 rack og vægbatteri, off-grid alt i én ESSog215 kWh udendørs kommercielt batterienergilagringssystemblev specifikt diskuteret, hvilket fremkaldte stor tilfredshed hos kunderne.

YouthPOWER 48V 100Ah powerwall solcellebatteri

Kunderne sætter stor pris på vores virksomheds fremtrædende position inden for batteriteknologi og udtrykker deres forhåbning om et dybtgående samarbejde for i fællesskab at drive den nye energiindustris fremskridt.De to parter indgår også i diskussioner om fremtidigt samarbejde, herunder tekniske udvekslinger, uddannelse af personale og projektsamarbejder.Begge enheder er enige om, at dette partnerskab vil gøre os i stand til effektivt at løse udfordringer inden for energidomænet og nå mål for bæredygtig udvikling.

Vestafrikanske kunder besøgte YouthPOWER solbatteri OEM fabrik 2

Dette samarbejde markerer et vigtigt skridt i samarbejdet mellem YouthPOWER og vestafrikanske kunder inden for lagring af ny batterienergi, og lægger også et solidt grundlag for fremtidigt samarbejde.Vi ser frem til at arbejde med afrikanske kunder for at skabe en bedre fremtid inden for ny energi!


Indlægstid: 16-apr-2024