НОВО

YouthPower лансира се-во-едно ESS решение за инвертер за станбени батерии

Нејзината нова линија настанбенихибридсистеми за складирањеја интегрира технологијата на инвертер од 5,5 KVA со технологијата за складирање на литиум-јони на кинескиот специјалист за батерии YouthPower.

батерија на инвертер

Кинескиот производител на батерии Youthpower ја претстави новата серија настанбени системи за складирањекоја интегрира сопствена технологија на инвертер.и растворите за складирање на литиум-јони.

Надистрибуирани системи за складирањеимаат опсег на работна температура на околината од -20 степени Целзиусови до 50 степени Целзиусови и опсег на температура за складирање од -30 Целзиусови степени до 60 Целзиусови степени.Системите за складирање се поврзани во серија за најмногу четири уреди.

Структура на батеријата на инверторот

Се известува дека ефикасноста на двата инвертери е 97,6%, за европска оцена на ефикасност од 97%.Уредите можат да работат на температури помеѓу -20 Целзиусови и 60 Целзиусови степени.

Ова решение беше дизајнирано да им понуди на клиентите брз одговор и непрекинатостанбено PV напојување.Еднофазниот хибриден инвертер се одликува со интелигентен модуларен дизајн и онлајн мониторинг преку ESS апликацијата, како и програмабилно време на употреба во одредени земји со дизајниран IP65, што докажува подобра заштита од вода и прашина додека е естетски пријатен.

Тоа ќе биде една од извонредните продукции за нашиот модерен живот.


Време на објавување: 01.08.2023