spanduk (1)

Batré padumukan

Dumasar kana kalolobaan inverter ayeuna, YouthPOWER ngembangkeun séri batré neundeun padumukan bumi pikeun solusi batré surya 24v, 48v & tegangan tinggi.

Batré panyimpen surya penting pikeun sistem tatasurya sabab ngamungkinkeun kaleuwihan énergi anu dihasilkeun ku panél surya disimpen pikeun dianggo engké nalika panonpoe henteu bersinar atanapi dina waktos paménta anu luhur.Eta mantuan pikeun mastikeun suplai énergi konsisten tur dipercaya, ngurangan gumantungna kana grid jeung ngaronjatkeun kamerdikaan énergi.Salaku tambahan, batré panyimpen surya tiasa ngabantosan ngirangan biaya paménta puncak sareng nyayogikeun kakuatan cadangan upami pareum listrik.Ieu pamustunganana ngajadikeun sistem tatasurya leuwih efisien, ongkos-éféktif, jeung sustainable.

微信图片_20230620091024

Kumaha Sistem Tatasurya Imah Gawé?

Sistem photovoltaic bumi mangrupikeun sistem tanaga surya anu ngarobih sinar panonpoé janten listrik pikeun dianggo di bumi padumukan.Sistem ieu biasana kalebet panél surya, inverter, sareng unit panyimpen batré.Panel surya ngumpulkeun sareng ngarobih sinar panonpoé janten listrik arus searah (DC), anu teras dirobih janten listrik arus bolak-balik (AC) ku inverter.Unit panyimpen batré nyimpen kaleuwihan énérgi anu dihasilkeun ku panél surya nalika siang kanggo dianggo wengi atanapi salami sinar panonpoé rendah.Sistem photovoltaic imah mangrupakeun sumber énergi renewable sarta bisa mantuan homeowners nyimpen duit dina tagihan listrik maranéhanana bari ngurangan tapak suku karbon maranéhanana.

batré padumukan4

Kaunggulan tina Home Photovoltaic (PV) Systems kalawan Batre Panyimpenan

ikon_6

Hemat ongkos

Sistem PV imah bisa mantuan homeowners nyimpen duit dina tagihan énergi maranéhanana saprak maranéhna bisa ngahasilkeun listrik sorangan.

ikon_5

Mangpaat Lingkungan

Ngagunakeun tanaga surya pikeun ngahasilkeun listrik ngurangan jumlah gas rumah kaca anu dipancarkeun ka atmosfir, mantuan pikeun ngurangan tapak suku karbon imah.

ikon_4

Kaamanan énergi

Sistem PV imah nyadiakeun homeowners kalawan sumber énergi anu bebas tina grid nu, nyadiakeun tingkat kaamanan énergi.

ikon_1

Ningkatkeun Niley Imah

Masang sistem PV bumi tiasa ningkatkeun nilai bumi sabab dianggap fitur anu ramah lingkungan sareng hemat energi.

ikon_8

Pangropéa Low

Sistem PV bumi ngabutuhkeun sakedik pangropéa sabab panél surya henteu ngagaduhan bagian anu gerak sareng dirarancang salami mangtaun-taun.

ikon_7

Insentif Pamaréntah

Di sababaraha nagara, pamilik bumi tiasa nampi insentif pajak atanapi potongan harga pikeun masang sistem PV bumi, anu tiasa ngabantosan biaya awal pamasangan.