Hubungi Kita

Hubungi Kita

Yen sampeyan kepengin weruh barang apa wae sawise sampeyan ndeleng dhaptar produk, aja ragu-ragu hubungi kita kanggo pitakon.Sampeyan bakal bisa ngirim email lan hubungi kita kanggo konsultasi lan kita bakal nanggapi sampeyan sanalika bisa.

Kamar 1010, Blok A, Gedung Pengembangan Rongchao, Distrik Long Gang, Kota Shenzhen, Provinsi Guang Dong, RRC

kontak_1

Video Babagan Kita

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita